Min utdannelse

Jeg er rolig og avbalansert og liker å være i kontakt med mennesker. Jeg føler meg priviligert som kan utøve bla polaritetsterapi på klienter, gode resultater og tilbakemeldinger. Er takknemlig for jungeltelegrafen som råder, det setter jeg stor pris på.

Jeg er også opptatt av kosthold, vitaminer, mineraler, som kan fremme egen helse, spesielt rene og giftfrie produkter. Derfor bruker jeg personlig Essante som har 100% HELT RENE, giftfrie og kjemikaliefrie produkter, økologiske og mange veganske produkter med høy fokus på syre/base balansen i kroppen, foreløpig eneste selskap hittil i verden som har løst koden UTEN bruk av farlige kjemikalier. Vi får i oss en mengde med giftstoffer hver eneste dag fra vaskemidler, såper, kremer, sminke. Mange av kjemikaliene er vitenskapelig bevist hormonforstyrrende, kreftfremkallende og nervelammende, og blir direkte knyttet til sykdommer som ME, fibromyalgi, hudproblemer, eksem og allergier.

Jeg har bodd 30 år i Bergen, og de to siste årene i Sandefjord. Hatt 14 år med praksis i Bergen og 7 år i Sandefjord. Har tidligere jobbet flere år på Haukeland Universitetssykehus, jobbet i bank og med økonomi. Er gift med Axel, har 3 voksne sønner og barnebarn i Bergen.

Jeg er Reg. Naturterapeut MNNH (Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon) der jeg er godkjent i polaritersterapi. NNH stiller høye krav til sine medlemmer ved å ha godkjennelse i terapiformen, samt medisinske og etiske fag. Som min klient er du automatisk forsikret gjennom NNH.

VELKOMMEN TIL MEG! 

"Din mat er din medisin" sitat fra Hippokrates 

Vitnemål Grunnmedisin

Vitnemål Grunnmedisin

Vitnemål Naturmedisinsk grunnutdanning

Vitnemål Naturmedisinsk grunnutdanning

Vitnemål VEKS-fag

Vitnemål VEKS-fag

  • Profesjonell polaritetsterapeut
  • Grunnmedisin fra Tunsberg medisinske skole 
  • Naturmedisinsk grunnutdanning fra Tunsberg medisinske skole 
  • VEKS-fag fra Tunsberg medisinske skole 
  • Bioresonansterapi
  • Øreakupunktur fra Axelssons body work school 
  • Diverse kinesiologi kurs 
  • AcuNova Akupunktur
  • Dynamisk Ansiktsterapi



Polaritetsterapeut Gro Kjellstrøm: 57 år, utdannet polaritetsterapeut i 2009, har i tillegg flere kurs i kinesiologi, massasje, reiki healing, øreakupunktur, fotsoneterapi, dynamisk ansiktsterapi.

Del denne siden