Polaritetsterapi

Polaritetsterapi er en helhetlig behandlingsform som både kan benyttes mot kroniske og akutte lidelser samt for å forebygge sykdom. Polaritetsterapi er ikke bare symptomorientert, men kan bidra til å fjerne årsaken til sykdommen eller lidelsen.

Dr. Randolph Stone utviklet terapiformen på 50-tallet, han var utdannet kiropraktor og osteopat og hentet sin inspirasjon både fra moderne fysikk og Østens tusenårige medisinske tradisjon i helbredelsesmetoder, både kinesisk medisin og ayurvedisk medisin. 

Polaritetsbehandlingen kan frigjøre følelsesmessige blokkeringer som kan være årsak til sykdom, ubehag eller smerter i kroppen. Polaritetsterapi er basert på at kropp og sinn påvirker hverandre. 

Terapien bygger kort oppsummert på følgende fire hoveddeler:

1. Behandlingsteknikker (kroppsterapibehandling) som stimulerer og balanserer kroppens energier for å løse opp energiblokkeringer.

2. Fysiske polaritetsøvelser som stimulerer og opprettholder fri flyt av energi i kroppen (polaritetsyoga)

3. Rensende dietter og et oppbyggende kosthold, levende og vegetarisk kosthold

4. Selvutvikling. Reprogrammering av tanker og holdninger til det positive skjer som et resulat av behandlingen

Energiene strømmer inne i oss og rundt oss og sørger for energitilførsel til alle våre celler, organer og systemer. Noen ganger kan det oppstå blokkeringer i disse energistrømmene. Det kan forårsakes av opphopning av toxiner, traumatiske opplevelser, negative tanker eller ytre påkjenninger (stråling, stress, slitasje, feilernæring, overbelastning etc..). Dette forhindrer den frie flyten av livsenergi og skaper ubalanser som viser seg som kroppslige og psykiske symptomer. Når disse blokkeringene forløses, kan energiene igjen strømme fritt og kroppen starter prosessen med å helbrede seg selv.

Under en polaritetsbehandling bruker jeg ulike teknikker med hendene for å stimulere og balansere energien i kroppen. Jeg arbeider med reflekser og ulike trykkpunkter over hele kroppen. Blod-, lymfe-, nerve- og fordøyelsessystemet osv. stimuleres også. Dette bidrar til å helbrede og forebygge sykdommer/lidelser og styrker immunforsvaret.

Energiene som sendes ut i kroppen blir tilpasset ditt spesielle behov.

Luft, Ild, Jord, Vann og Eter elementene kontaktes gjennom den nøytrale, negative og positive pol på kroppen, som setter fart og restarter din energi. Disse energisentrene er identiske med chakraene. 

  • Luftsenteret styrer åndedrett, blodsirkulasjon, lungene og hjertet
  • Ildsenteret styrer fordøyelsen, magen og tarmene
  • Vannsenteret en generativ og emosjonell kraft, styrer bekkenet og kjertelutsondringen
  • Jordsenteret; utskillelse av væske og faste stoffer, styrer endetarmen og blæren
  • Det eteriske senter (eter) styrer stemmen, hørselen og strupen

Eks på hva polaritetsterapi kan lindre:

  • Rygg og nakkeplager
  • Kroniske og akutte plager
  • Muskel- og leddsmerter
  • Sliten og utbrent
  • Stress og anspenthet
  • Hormonelle problem
  • Fordøyelsesplager
  • Tretthet og slapphet 
  • Nervesystemet
  • Strukturelle problem
  • Benlengdekorreksjon
  • Psykiske plager 
  • Nedsatt immunforsvar 

Det anbefales 3-5 behandlinger, avhengig av hva problemet er.

Polaritetsterapi er en behandlingsform tilknyttet Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon. 

Spectrolabo - tester mineraler/tungmetaller i kroppen

Spectrolabo bruker spektrofotometri som metode til å måle konsentrasjonen av sporelementer og tungmetaller i kroppens vev. Målingen gjøres på stedet og tar 2 minutter. Rett etter mottar du en omfattende analyse av mineraler, sporelementer og tungmetaller. 

Fordelene med spektrofotometrisk test med Spectrolabo:

Spectrolabo sender et bredspektret rødt lys ned i det mellomste hudlaget, der det blir absorbert eller ikke av ulike metaller og mineraler. Vevet i mellomlaget gir et godt bilde av overskudd eller mangler, ofte før nivåene kan oppdages i blodet. 

I tillegg får man bla info om forholdet mellom mineraler/elektrolytter, måler oksidativt stress, måler pH i blodet, diabetes eller allergidisposisjoner, opptaket i tarmene. 

Spectrolabo er en revolusjonerende teknikk som mange har ventet på for hurtig og presist kunne lese ut kroppens mineralbalanse. Spectrolabo gir behandleren muligheten til å foreskrive evt tilskudd /behandling, livsendringer og forsikre seg om at  anbefalingene fungerer. Mange opplever kroniske helseproblemer som kan skyldes mangler på essensielle mineraler eller for høye verdier av giftstoffer og tungmetaller i kroppen. Spectrolabo gjør det mulig å avdekke dette enkelt og hurtig. Spektrofotometri brukes på mange fagfelter som kjemi, farmasi, miljøfag, biologi, medisin. Klinisk brukes spektrofotometri til å undersøke blod eller vev i diagnostisk øyemed.

NB: Les mer under fanen "info mineralanalyse"

 

Quantum Scalar Wave laser

En meget behagelig og avslappende behandling hvor du får gjort underverker for kropp og sjel. 

Quantum Scalar Wave laser er den første i sitt slag i verden som bruker den nyeste kalde laser teknologien. Laser som avgir rødt, infrarødt og fiolett lys som påvirker kroppen på forskjellige måter. Stråling i denne sammenheng er bare et utrykk for energioverføring. Lav styrke laser er fullstendig trygg, den varmer ikke vev eller brenner, og er derfor ikke skadelig for huden. 

Den fornyer celler, avslapper og sletter cellehukommelsen for å aktivere latente biologiske kvanteprosesser. Evnen til å slette cellehukommelsen betyr ikke at den eliminerer viktig celleinformasjon, men tillater cellen til å gå tilbake til sin ”standard innstilling” for å gi den muligheten til å utføre jobben cellen var ment å gjøre.

Laseren passer godt for restitusjon for bla kroniske smerter, betennelser, renser organer, dyp detox, tretthet, treningsskader, anti aldring, akne, infeksjoner, arr, sykdom som forårsaker smerter og reduksjon i livskvalitet på grunn av dette. Rødt lys er bra for sirkulasjon, demper betennelser, smerter, styrker immunforsvaret. Infrarødt lys er bra for bein, sener, brusk, tenner, skjelett, etc. Fiolett lys korrigerer på cellenivå.

Kan gi mer energi og konsentrasjon, kan løse opp i blokkeringer og traumer. Unik form for Still Point.

Flere eksempler på bruksområder: 

  • Nerveskader
  • Rygg/nakke/kjeve/albu/hofteplager
  • Stressreduksjon
  • Leddplager
  • Kneplager
  • Bedre søvn
  • Muskler, senestrekk
  • Skjelett
  • Vitalitet og velvære
  • Betennelser og skader
  • Detox
  • Styrking av immunforsvaret

 

 

Lifestream Sensitiv Imago

Skanner alle organ i kroppen og kan finne hvor det sitter belastninger; nervesystem, respirasjonssystemet, urinveier, endokrine systemet, blod/lymfe, cardiovaskulære systemet, muskel/skjelettsystemet, digestive systemet, øye, ører, hodet, for å nevne noen grupper. 

Vi kan være belastet med toksisk belastning fra tungmetaller/kjemikalier, belastning av patogener som sopp, parasitter, feilernæring, mangler, E-stoffer, pH balansen, matintoleranser, strålebelastinger, traumer og ikke minst stress/stressmestring og psykiske faktorer. En sykdom er noe som ofte utvikler seg over mange år, kroppen kompenserer, og plutselig kan en lidelse inntreffe. Dette kan nå rettes opp i bare man kjenner årsaken. Naturlige metoder kan egne seg  til å løse kroniske livsstilssykdommer enn tradisjonelle medisinske metoder. 

Bioresonansterapi er basert på vitenskaplige fakta om at alle levende organismer og vev eksisterer i sitt eget spesifikke frekvens spectrum, dette gjør at man kan diagnostisere og behandle hvert organ i kroppen, ved å identifisere dens frekvens og sende den riktige elektromagnetiske frekvensen. I Sensitiv imago benyttes NLS (Non-Linear-Analysis). Det er en innovativ diagnose metode som kombinerer de siste nyvinninger i medisin, moderne fysikk. Sensitiv Imago er velrenommert og har vunnet internasjonale priser for sin unike teknologi.

PS: utføres kun i Sandefjord 

Max pulse

Tester hjerte/kar og nervesystemet!! Ved en enkel test får du raskt kartlagt stivhetsgraden på årene! 

Denne testen måler aldringsgraden på arteriene som gir sikker vitenskapelig informasjon om status på hjerte og kar, samt det autonome nervesystemet. Her kartlegges stressbelastninger og stivhetsgraden på blodårene. Arteriosklerose kan forårsakes av høyt blodtrykk, diabetes, fett i kosten, overdreven røyking, arteriosklerose som kan være et normalt aldersfenomen, men i yngre alder er det en sykelig prosess hvis årsaken er uklar, som kan gi plager som følge av nedsatt blodtilførsel til de enkelte organer, i hjernen viser dette seg som hjerneslag, i hjertet gir nedsatt blodtilførsel, hjertekrampe (angina pectoris), mens tilstopping av en av hjertets kransarterier gir hjerteinfarkt. 

Ved denne testen måles pulsen, hjerterytmen (hvor større variasjon, jo sunnere er det autonome nervesystemet), dvs det sympatiske og det parasympatiske nervesystemet, man får kartlagt fysisk stress, mentalt stress, og stress evnen. Denne måler aldringsgraden på arteriene, hjertets styrke i venstre ventrikkel, arteriell elastisitet, gjenværende blodvolum.

 

Del denne siden